Over Charlotte Plans a trip

Ik ben Charlotte, en samen met mijn vriend Ries woon ik al een flink aantal jaren in Amsterdam. Veel ben ik hier echter niet te vinden, want er is niets dat ik liever doe dan reizen en nieuwe plekken ontdekken. Of misschien toch een ding: het plannen van een nieuwe reis. Yes, van reizen gaat mijn hart sneller kloppen, maar als geboren controlfreak plus zeer nieuwsgierig van aard, wil ik altijd alles weten over de plek waar ik naar toe ga. Ben ik niet in het buitenland, dan is de kans dus groot dat ik met mijn neus in een reisgids zit, of in excel een uitgebreide planning voor de volgende bestemming maak.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben als marketeer bij een Nederlandse Bank, reis ik momenteel fulltime de wereld over (ik zit momenteel in Oost-Afrika). Benieuwd naar onze ervaringen tijdens deze wereldreis? Houd dan mijn diary blogs in de gaten! Dit is overigens niet onze eerste reis rond de wereld,in 2017 en 2018 reisden we onder andere door  Japan, de Filipijnen, Nieuw Zeeland en Frans Polynesië.

Elke reis die we maken is anders. Ieder land, elke stad en iedere berg die we beklimmen is speciaal op zijn eigen manier. Via mijn blog vertel ik je wat er dan zo leuk is in dat land, waar je moet eten in die stad en hoe het dan écht is om die berg te beklimmen. Maar ook deel ik mijn reisroutes, gekke anekdotes en de nodige budgettips. Want laten we heel eerlijk zijn, zoveel reizen, dat kan niet altijd in luxe!

Mijn doel is om jou te inspireren én te helpen bij het plannen van je volgende reis. Heb je dus vragen of hulp nodig? Laat het me weten!

Veel plezier met lezen!

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites
Volg Charlotte via e-mail

Voer je e-mailadres in om Charlotte Plans a Trip te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe artikelen te ontvangen.