Video: Lapland en een aanzoek!

Onze reis door Fins Lapland was geweldig! Van het prachtige landschap tot aan de gave activiteiten. Van het noorderlicht tot een aanzoek… Benieuwd hoe dit eruit zag? Bekijk dan de korte video hieronder.

Wij bezochten onder andere:
Inari – Ivalo – Saariselkä – Kaamanen 

Heb jij vragen, wil je ook naar Lapland of heb jij tips over deze prachtige regio voor andere reizigers? Laat het me even weten via een reactie! Hier vind je al mijn andere blogs over Lapland. Ook schreef ik een blog over Hoe duur onze reis door Fins Lapland was.


Meer over Lapland

30 gedachten en uitspraken die ik deed over onze wereldreis!
101 vragen over reizen in en naar Belize

Leave a comment

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites
Volg Charlotte via e-mail

Voer je e-mailadres in om Charlotte Plans a Trip te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe artikelen te ontvangen.