Fotoimpressie van de eilanden voor de kust van Belize

Belize, een piepklein land in Centraal Amerika dat mijn hart gestolen heeft. Deze Carribische plek is prachtig, vooral de verschillende kleine eilanden voor de kust. We brachten zeven dagen eiland-hoppend rond en verbleven onder andere op onbewoonde eilanden niet groter dan één vierkante kilometer.

Omdat ik stiekem best wel een beetje heimwee naar de blauwe zee, witte stranden en fel gekleurde huisjes heb, blader ik steeds door de honderden foto’s die Ries hier geschoten heeft. Daarom deze fotoimpressie met de foto’s die voor mij exact het ‘Belize’ gevoel overbrengen! Ga je binnenkort naar Belize? Dan dragen deze foto’s wellicht bij aan de voorpret! Of ben jij je aan het oriënteren op je volgende vakantie, dan helpt dit je misschien voor Belize te kiezen!

De plekken die je ziet op deze foto’s zijn:

Ambergris Caye

Caye Caulker

Eilanden tijdens onze zeiltocht


Belize see

Belize droning raggamuffin

Belize Caye Caulker

drone kayaking Belize raggamuffin

Sailing Belize


Al mijn blogs over Belize

Alles dat je moet weten over sneeuwscooter rijden in Lapland!
Diary: terugblik op februari

Leave a comment

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites
Volg Charlotte via e-mail

Voer je e-mailadres in om Charlotte Plans a Trip te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe artikelen te ontvangen.