Filmpje: prachtig Myanmar

In slechts 9 dagen tijd reisden we door Myanmar. Van het drukke, overweldigende Yangon, naar het rustig Bagan waar we met zonsondergang uitkeken op honderden kleine en grote pagoda’s. We maakten een prachtige hike van twee dagen waarbij we langs peperplantages kwamen en oude dametjes zagen weven. En tenslotte verbleven we nog een aantal dagen aan het mooie Inle Lake, waar het helaas non-stop regende. Hieronder een kleine impressie van onze tijd:

Onze route was als volgt:
Yangon – Bagan – Kalaw – Inle Lake – Yangon

Heb jij vragen, ga je binnenkort ook op reis naar Myanmar of heb je tips voor een van deze plekken? Laat het me even weten via een comment! Eerder schreef ik al blogs over onze route en maakte ik een reisgids voor Myanmar!


Al mijn blogs over Myanmar

Budgettips: hoe duur is een reis door Japan?
Waarom ik mijn duikbrevet in Nederland haalde!

Leave a comment

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites
Volg Charlotte via e-mail

Voer je e-mailadres in om Charlotte Plans a Trip te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe artikelen te ontvangen.