Fotoimpressie van de mooiste plekken van Marrakech

In juni bezochten we de heerlijke stad Marrakech. We slenteren door de Medina en genieten van de geuren en kleuren om ons heen. Van prachtige torens met kruiden tot kramen waar men gedroogd fruit, sinaasappelsap of vis verkoopt, er is overal wat te zien. De drukte en bedrijvigheid kunnen ineens van je afglijden wanneer je de hoek omslaat en in een rustig steegje staat met enkel wat katten die in de zon liggen te slapen. We bezoeken verschillende paleizen met de mooiste mozaïeken, de paleizen zijn omringd door prachtig groen. Tuinen, bomen, en soms simpelweg een rozenstruikje, overal komt de natuur terug de stad in.

In de vier dagen dat we hier in Marrakech zijn, maken we ruim 500 foto’s. De roze gebouwen, mooie deuren, beschutte hoekjes en zonnige dakterrassen, Ries kan niet ophouden met foto’s maken. Daarom in deze blog een fotoimpressie van de mooiste plekken van Marrakech.

Benieuwd naar mijn tips voor een stedentrip naar Marrakech? Hier vind je de reisgids die ik over deze prachtige stad schreef, vol met handige tips.

Morocco Marrakech shops

Morocco Marrakech buildings

Morocco Marrakech buildings

Morocco Marrakech streets

Morocco Marrakech buildings

Morocco Marrakech buildings

Morocco Marrakech streets

Morocco Marrakech streets

Morocco Marrakech streets

 

Morocco Marrakech YSL

Morocco Marrakech shops

Morocco Marrakech herbs

Morocco Marrakech buildings

Morocco Marrakech flag


Meer lezen over Marrakech?

Reisgids: Magisch Marrakech

•••
Hoe is het om de stad Marrakech te bezoeken? Waar ga je eten, waar slaap je en wat zijn leuke dingen om te doen? Dat, en nog meer tips vind je terug in deze blog over magisch Marrakech!Scooters rijden al toeterend voorbij, rechts en links wordt aan je getrokken en proberen winkeliers je te overtuigen hun winkel binnen te komen. Ondertussen schiet er [...]

Click here for all my blogs on Morocco

Klik hier voor al mijn blogs over Marokko


Andere blogs over Marokko

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Drie routes voor het Noordereiland van Nieuw-Zeeland
Reisgids voor de Champagnestreek!

Leave a comment

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites
Volg Charlotte via e-mail

Voer je e-mailadres in om Charlotte Plans a Trip te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe artikelen te ontvangen.